Gratis frakt
Spar 45%

Yoobao Lively etui til iPad 2 - hvit

Listepris: 449.00 .-
249.00 .-
Du sparer: 200.00 .- (45%)
På lager

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

+

Lively Case er et nydelig etui til iPad 2 fra Yoobao, med praktiske utskjæringer som gir deg tilgang til alle iPadens knapper og funksjoner. Lively Case har samme design som den originale Apple iPad-casen, men denne tiltrekker seg ikke støv på samme måte som Apple sin gjorde. Etuiet kan også brukes som stativ - stående for film og Facetime, eller liggende for skriving på tastaturet. Et eksklusivt og solid etui til din iPad.

Etuiet har sleep/wake-funkskon og er tilgjengelig i fargene: Svart og hvit. Denne er hvit. Hvis du er ute etter et tynt og lekkert etui, som ikke legger til mye vekt til din iPad , er dette etuiet for deg. Klikk deg gjennom bildene over for å se nærmere på dekselet. Vær oppmerksom på at Lively Case-etuiet ikke er produsert i skinn, men i lekkert PU-materiale (polyuretan) som gjør den superlett. Dette er det letteste etuiet fra Yoobao, og det legger kun til 160 g til din iPad 2. Etuiet har heller ikke sømmer i kantene. Ønsker du det samme etuiet til iPad 3 eller iPad 4 finner du Yoobao Lively etui her:

Kort om Yoobao
Med håndlagde kvalitetsprodukter har Yoobao raskt blitt blant de mest populære etuiene til iPad. Yoobao bruker kun kvalitetsmaterialer, miljøvennlige produksjonsteknikker og er oppmerksom på små avgjørende detaljer. Resultatet er et tett, slitesterkt, ergonomisk og smidig produkt.Den moderne stylingen er både sofistikert og svært funksjonell, og gir meget god beskyttelse for din iPad 2 samtidig som det gir enkel tilgang til skjermen og funksjoner, som sideknapper, headset, strømtilkobling, volum, og høyttalere.Yoobao-etuiene gir en effektiv beskyttelse mot riper og skader. I motsetning til andre etuier, har det en tettsittende passform, og med en smart slip-in design er det lett å ta iPaden inn og ut. Hvis du ønsker utseendet og følelsen av kvalitet, er Yoobao-etuiet det rette produktet for deg.

Yoobao Lively etui til iPad 2 - hvit

Produktet er kompatibelt med :
  • iPad 2
Produktet er produsert av :
  • Mikrofiber
  • Polyuretan
Produsent:
Yoobao

Elsker dette dekselet for min iPad:

- Føles som kvalitet
- Lukter ikke
- Magneten setter iPaden i hvilemodus
- Passer perfekt!
- Slank og behagelig å holde i
- Gjør ikke iPad særlig mye tykkere

Skriv en omtale

Til samme pris

449.00 .- 249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

449.00 .- 249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

Boomwave KIX etui for iPad
EVB: COP0245
449.00 .- 249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager