Vanntett etui for iPad 3 til bruk i båt

299.00 .-
På lager

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

+

Vanntette etuier til bruk i båt for Apples iPad er vanskelige å finne og i de fleste tilfeller ikke særlig praktiske. Men det finnes unntak, som dette vanntette etuiet som du ser på bildet under. Det er perfekt når du vil bruke din iPad på stranden, ved bassenget eller i båten. Vanlig beskyttelse holder bare ikke ombord i en båt. Er det noe iPaden ikke er glad i så er det vann og fukt, samtidig er den jo utmerket som kart- og navigasjonsverktøy, eller for bare å sitte på dekk å lese avisen. Du kan altså bruke touchskjermen med fingrene på vanlig måte med iPaden låst inne i etuiet.

Overflaten av det vanntette etuiet er laget av et mykt klart materiale og den øvre lukkemekanismen er en dobbel ziplock, som så brettes et par ganger og bruker en overflap festet med borrelås og to plastklips. Så det er ingen mulig måte for vann å komme inn på, men det betyr ikke at du bør kaste iPaden i bassenget av den grunn, dette etuiet er laget for å beskytte mot utilsiktet sprut og regn.

Med i pakken følger også en justerbar nylonrem, slik at du kan henge iPaden rundt halsen.

Etuiet passer til iPad 2, iPad 3 og nye iPad 4. Sjekk også dette etuiet fra DryCase. Har du første generasjons iPad er dette dekselet du skal bruke.

Vanntett etui for iPad iPad 2 til bruk i båt

Produktet er kompatibelt med :
  • iPad 2
  • iPad 3
  • iPad 4
Produktet er produsert av :
  • Plast
  • Silikon

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Til samme pris

299.00 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

299.00 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

299.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

299.00 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager