Supertynt deksel fra Blackhorns iPhone 4 - svart

Listepris: 199.00 .-
79.00 .-
Du sparer: 120.00 .- (60%)
På lager

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

+

Tynt glanset deksel fra Blackhorns, som beskytter din iPhone 4 mot riper, slag og skade. Dekselet er laget av slitesterkt høykvalitets polykarbonat materiale med gummiert belegg på innsiden. Alle porter, knapper og kontroller er tilgjengelige uten å måtte fjerne dekselet. Perfekt design for et behagelig grep rundt telefonen. Gjør din iPhone 4 unik og elegant med dette lekre dekselet fra kvalitetsprodusenten Blackhorns. Dekselet kommer pent innpakket i gaveeske, og det følger med en skjermbeskytter fra Caze. Dekselet er for tiden tilgjengelig i tre farger - denne er svart.

Om Blackhorns
Blackhorns Electronic Co ble etablert i 1996, og er er en av de mest profesjonelle produsentene av tilbehør til videospill, mobiltelefoner og håndholdte enheter. Med sin innovative industridesign og pålitelige kvalitet, er produktene fra Blackhorns verdsatt av kunder over hele verden.

Produktene dekker et bredt spekter av variasjon, inkludert kontroller, joysticker, ratt, skinnetuier, stoffetuier, silikonetuier, plastdeksler og ladere. Blackhorns produserer utstyr og tilbehør til produkter som iPhone, iPad, iPod, Wii, PS3, XBOX, NDSi, NDSL, PSP Go og PSP.

Blackhorns bruker kun råvarer fra pålitelige leverandører. Deres QC-medarbeidere utfører inspeksjoner på alle linjer i produksjonsprosessen, og alle produktene leveres med RoHS og er CE merker for problemfri internasjonal distribusjon.

Supertynt deksel fra Blackhorns iPhone 4

Produktet er kompatibelt med :
  • iPhone 4
Produktet er produsert av :
  • Polykarbonat
  • Plast

Det er ikke lagt inn noen video for dette produktet.

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Lignende produkter

Til samme pris

199.00 .- 79.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

199.00 .- 79.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

Bakdeksel kompatibelt med Smart Cover - blå
CHB: 36897 EFC: S-IPAD2-136
149.00 .- 79.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

149.00 .- 79.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager