Soli skinn deksel fra Mapi til iPad Mini - rød

Listepris: 1.099 .-
399 .-
Du sparer: 700 .- (64%)
Utsolgt fra lager

Frakt:  79.-
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

Soli er et førsteklasses beskyttende deksel av ekte skinn til iPad Mini fra kvalitetsprodusenten Mapi. Soli har et segmentert dekke for å beskytte skjermen på din iPad Mini. Dekselet kan også brettes til et stativ i to vinkler - en liggene stilling for skriving på tastaturet og en stående for videosamtaler eller for å se se film og presentasjoner. Magneter sydd inn i trekket gjør at dekselet holder seg trygt lukket når din iPad Mini ikke er i bruk. Du trenger heller ikke å ta din iPad Mini ut av dekselet da Soli gir komplett og enkel tilgang til alle kontroller, porter og plugger. Soli har et supermykt fôr på innsiden som beskytter din iPad Mini mot riper og skader. Soli har en lett, slitesterkt og støtsikker konstruksjon som beskytter din iPad Mini mot skader. Dekselet passer til både iPad mini, iPad mini 2 og iPad mini 3.

Soli er håndlaget av håndverkere, og produsert av ekte skinn fra Europa av høyeste kvalitet. Det lekre skinneksteriøret, som bare vil bli penere gjennom bruk gjør dekselet til et elegant og svært funksjonellt high-end tilbehør til din iPad Mini.

Soli-dekselet fra Mapi er tilgjengelig i flere lekre farger: svart, brun, rød og beige - denne er rød.

Mapicase har kun ett mål for øye; å skape den beste skinnbeskyttelsen til din iPhone og iPad i en utførelse som gjenspeiler Apples krav til kvalitet og funksjonalitet! Produktene fra Mapi er rangert helt i toppsjiktet i bransjen, og har en design med høy grad av stil, oppfinnsomhet og kvalitet.

MERK: Dette produktet har IKKE gratis frakt. Det vil legges til en fraktkostnad på 79 kroner når du sjekker ut. Produktet er på lager, og sendes ut i løpet av 1-2 dager.

Anmeldelser:
Restless Tech
Gear Diary
iPhonelife

Produktet er kompatibelt med :
  • iPad Mini
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3
Produktet er produsert av :
  • Skinn
  • Mikrofiber

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Til samme pris

649 .- 399 .-

Frakt:  79.-
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

399 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

399 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

399 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager