Skjermbeskytter av 0,3 mm herdet glass til iPhone 6 Plus

Skjermbeskytter for både forsiden og baksiden av din iPhone 6 Plus.

249.00 .-
På lager

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

+

Motstandsdyktig skjermbeskytter av ekte glass. Glasset er 0,3 mm tynt og laget for å beskytte skjermen på din iPhone 6/6S Plus mot skader og riper. Hele overflaten av skjermbeskytteren er gjennomsiktig. Når den er installert, er det ingen avstand mellom skjermen og skjermbeskytteren, som betyr at berøringsskjermens følsomhet er upåvirket. Med dette produktet slipper du også å tenke på luftbobler, som kan være et problem med vanlige skjermbeskyttere. Det etterlates heller ingen limrester på din iPhone 6 Plus når du fjerner produktet, og det er enkelt å montere skjermbeskytteren av og på. Glasset er belagt med et tynt silisiumsbelegg, som gjør at den fester seg godt til din iPhone 6 Plus og iPhone 6S Plus. Pakken inneholder skjermbeskytter for både forsiden og baksiden av din iPhone.

  • Supertynt: 0,3 mm tynn og laget med kjemisk behandlet, transparent herdet glass
  • Overflatehardhet: Overflaten har en hardhet som er 4-5 ganger sterkere enn vanlig beskyttelsesfilm (9H+). Selv skarpe gjenstander som kniver og nøkler vil ikke lage riper i denne skjermbeskytteren.
  • Oleophobic: Skjermbeskytteren har et belegg på oversiden som minsker fingeravtrykk og andre fettavtrykk og gjør overflaten lett å rengjøre.
  • Silisiumsbelegg: Skjermbeskytteren er belagt på baksiden med en tynt silisiumsbelegg som gjør monteringen enkel og legger beskyttelsen godt på plass, slik at det ikke påvirker berøringsskjermens følsomhet.
  • Sikkerhet: Hvis glasset skulle knuse, så brytes det ned i sammenhengende småbiter som ikke er skarpe, noe som gjør det tryggere enn andre glassprodukter.

Produktet er kompatibelt med :
  • iPhone 6 Plus
Produktet er produsert av :
  • Glass

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Til samme pris

449.00 .- 249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

449.00 .- 249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

Boomwave KIX etui for iPad
EVB: COP0245
449.00 .- 249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager