Skinnetui fra Hoco til iPad 2

Listepris: 499.00 .-
299.00 .-
Du sparer: 200.00 .- (40%)
På lager

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

+

Et nydelig etui til iPad 2 fra Hoco. Produsert i ekte skinn, med mykt fløyelsmateriale på innsiden. 100 % håndlaget. Laget av italiensk skinn. Et lett men likevel robust og slitesterkt deksel av beste kvalitet. Du har full tilgang til alle porter kontroller og knapper, og kan også bruke den som et stativ. Klikk deg gjennom bildene over for å se nærmere på dette etuiet.

Dette tilbehøret er for tiden kun tilgjengelig i svart.

Hoco er et merke som i motsetning til mange andre asiatiske merker leverer utstyr av meget høy kvalitet. Hoco håndlager alle varene og bruker kun førsteklasses materialer som resulterer i eksklusive produkter med unik og funksjonell design. Dette suppertynne etuiet kombinerer ekte skinn på forsiden med en hard gummiramme på baksiden, samt mykt materiale på innsiden som hindrer riper på din iPad 2. Et meget stilig og elegant utbrettbart etui til din iPad 2.

Produktet er kompatibelt med :
  • iPad 2
Produktet er produsert av :
  • Skinn
  • Mikrofiber

Det er ikke lagt inn noen video for dette produktet.

Dette futteralet anbefales. Var spent på denne når den kom i posten, og den er faktisk lekrere i virkeligheten enn hva man skal tro ut fra bildene. Man kan lukte at det er brukt ekte skinn, og den ser ut til å være av topp kvalitet. Gjenstår og se hvordan den er over tid - har bare hatt den at par dager, men mitt førsteinntrykk er at denne er superlekker. Takker !!!

Skriv en omtale

Til samme pris

299.00 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

299.00 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

299.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

299.00 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager