Podpad.no er en norsk nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til iPod, iPhone og iPad. Vårt formål er å gi alle kunder en billig, trygg og enkel måte å handle på. Vi holder til i Lørenskog, like utenfor Oslo, og har lang erfaring med salg av utstyr til iPhone, iPod og iPad. Våre produkter holder høy kvalitet, og vi skal være prisgunstige sammenliknet med våre konkurrenter. Ønsket om å levere en tjeneste der kundene blir så fornøyde at de har lyst til å anbefale oss videre er et av hovedmålene våre.

Hvorfor velge podpad

Rask Levering
Vi sender normalt din bestilling samme dag som vi mottar den. I motsetning til mange andre aktører, som sender varene fra utlandet, har vi eget lager i Norge - noe som betyr at du mottar din forsendelse 1-3 dager etter at bestillingen er fullført. Noen få produkter har lengre leveringstid, det står i tilfelle tydelig merket på produktsidene.
Gratis frakt på de fleste varene
Prisen du ser på produktsidene er prisen du betaler. Vi har ingen skjulte gebyrer eller fraktkostnader. Varene leveres stort sett med A-post, men enkelte ganger også med pakkepost som hentes på ditt lokale Postkontor. Enkelte varer har en fraktpris på kr. 79.- Dette står i tilfelle tydelig merket på produktsidene.
Soliditet
Soliditet var først i verden med et databasert system som kan vurdere et selskaps økonomiske styrke og betalingsevne. Vi er rangert med kredittverdighet AA, som er høyest mulig for vår type selskap.
Tilbakemeldinger
Vi er fleksible og gir hurtige tilbakemeldinger på forespørsler. Vi er ikke alltid tilgjengelig på telefon, men gir deg raskt svar på support og tilbakemeldinger via e-post.
Kvalitet
Vi selger kun produkter vi kan stå inne for. Er du ikke fornøyd med varene vi har sendt deg, har du full mulighet til å benytte deg av angreretten. Vi forholder oss også til standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett, som er utarbeidet av Forbrukerombudet.