Spar 59%

Nicea krokodille skinn lommebok etui iPhone 5 - rød

Listepris: 849 .-
349 .-
Du sparer: 500 .- (59%)
Utsolgt fra lager

Frakt:  79.-
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

Nicea krokodille skinn lommebok etui iPhone 5 Mapi

Nicea fra MapiCases er et lommebok-etui i ekte skinn designet og håndlaget eksklusivt for din iPhone 5. Nicea Book er lett og slank nok til å bli lagret komfortabelt i lommen. Etuiet har åpning til kamera, blits, hodetelefonutgang, høyttaler, volumkontroll, og ladeporten på din iPhone 5. Innsiden av wallet-etuiet er foret med et mykt stoff som hindrer riper og slitasje. Nicea åpnes som en bok og er utstyrt med en lomme som er perfekt for kontanter, bank eller ID-kort. Etuiet forblir trygt lukket ved hjelp av skjulte magneter.

Nicea Book inkluderer en lett avtagbar bærestropp som gir deg forskjellige valg om hvordan du ønsker å bære din iPhone som en veske.

Du kan velge en Nicea Book som passer din personlige stil! Vi tilbyr to typer håndlagde skinnetuier av dette etuiet: krokodillestil eller glanset skinn. Begge utførelser er tilgjengelige i flere stilige farger: svart, brun, rød og hvit. Som en bonus, leveres Nicea fra MapiCases med en luksuriøs snøringspose som kan brukes til lagring.

MapiCases har kun ett mål for øye; å skape den beste skinnbeskyttelsen til din iPhone i en utførelse som gjenspeiler Apples krav til kvalitet og funksjonalitet!

Produktene fra Mapi er rangert helt i toppsjiktet i bransjen, og har en design med høy grad av stil, oppfinnsomhet og kvalitet.

MERK: Dette produktet har IKKE gratis frakt. Det vil legges til en fraktkostnad på 79 kroner når du sjekker ut. Produktet er på lager, og sendes ut i løpet av 1-2 dager.

PS: Etuiet er produsert av ekte skinn av beste kvalitet, men det er selvsagt ikke brukt krokodilleskinn.

Nicea krokodille skinn lommebok etui iPhone 5

Nicea krokodille skinn lommebok etui iPhone 5

Produktet er kompatibelt med :
  • iPhone 5
  • iPhone 5S
Produktet er produsert av :
  • Skinn

Det ser utrolig bra ut, min kone elsker det. Det var akkurat det hun var ute etter. Pluss for å være lett å åpne / lukke. Virkelig god pris for et utmerket produkt. Du merker veldig fort at dette er skinn og deksel av ypperste kvalitet.

Skriv en omtale

Til samme pris

349 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

399 .- 349 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

399 .- 349 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

399 .- 349 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager