Yoobao etui til iPad 2 - svart og hvit

06.09.2013
av Preben Jensen

Vi har fortsatt flere på lager av et lekkert etui fra kvalitetsprodusenten Yoobao til iPad 2. Etuiet har praktiske utskjeringer som gir deg tilgang til alle iPadens knapper og funksjoner, og har samme design som det originale Apple iPad-etuiet, men denne tiltrekker seg ikke støv på samme måte som Apple sin gjorde. Etuiet kan også brukes som stativ – stående for film og Facetime, eller liggende for skriving på tastaturet. Et eksklusivt og solid etui til iPad 2. Etuiet er tilgjengelig i fargene: svart og hvit.

Med håndlagde kvalitetsprodukter har Yoobao raskt blitt blant de mest populære etuiene til iPad. Yoobao bruker kun kvalitetsmaterialer, miljøvennlige produksjonsteknikker og er oppmerksom på små avgjørende detaljer. Resultatet er et tett, slitesterkt, ergonomisk og smidig produkt.

Den moderne stylingen er både sofistikert og svært funksjonell, og gir meget god beskyttelse for din iPad 2 samtidig som det gir enkel tilgang til skjermen og funksjoner, som sideknapper, headset, strømtilkobling, volum, og høyttalere.

Yoobao-etuiene gir en effektiv beskyttelse mot riper og skader. For å legge til stivhet og hindre strekk, er etuiet sydd med high-end tråd. I motsetning til andre etuier, har det en tettsittende passform, og med en smart slip-in design er det lett å ta iPaden inn og ut. Hvis du ønsker utseendet og følelsen av luksus, er dette etuiet det rette produktet for deg. Etuiet fra Yoobao kan bestilles fra denne siden:

Yoobao etui til iPad 2 - svart og hvit

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale