Xtorm Power Pack for iPhone 5 og 5S

20.09.2013
av Preben Jensen

Xtorm Power Pack er ett robust deksel med ett kraftig innebygget Lion batteri på 2300 mAh. Dette gir deg inntil 10 timer med ekstra strøm til din iPhone 5 (varierer selvfølgelig avhengig av bruk). Denne saken helt perfekt når du er ute å farter og ikke har lader tilgjengelig.

Størrelsen teller

Ja, størrelsen teller faktisk – denne batteripakken bygger ikke unødvendig mye, slik som mange andre batterikapper på markedet gjør. Det er viktig at telefonen ikke blir kjempe stor og “klumpete” – for det første så ser det ikke så himla bra ut, og for det andre er det rett og slett bare kjempe upraktisk med en murstein i lomma.

Xtorm Power Pack for iPhone 5 og 5S

Xtorm som leverer produktet, hevder at dette er den slankeste batterikappen på markedet idag og under kan du se ett bilde av dimensjonene med batterikappen på hvor du kan bedømme selv:

Bruken i praksis

Xtorm 408 som den egentlig heter er enkel å montere og bruke. Dekslet er to-delt, og når du har tatt av “toppen” sklir du bare din iPhone 5 inn i dekslet og ned på lightning tilkoblingen i bunnen av dekslet, og setter på toppen igjen – that’s it. Når du ønsker å lade telefonen fra dekslet er det en “på knapp” på baksiden som du holder inne i 3 sekunder – samme prosedyre for å skru det av. Man kan altså velge om man vil bruke strøm fra batteriet eller ikke.

Lading

Xtorm batteriet lades opp via micro USB (kabel følger med i pakken), når din iPhone står i dekslet kan du lade telefonen og dekselet samtidig – noe som er praktisk. Hvis du vet at du skal være lenge ute dagen etter, setter du telefonen i dekslet og plugger i laderen, da er du “good 2 go” dagen etter med fulladet iPhone og batteri backup uten å bekymre deg for om telefonen skal holde hele dagen igjennom.

Xtorm Power Pack for iPhone 5 og 5S

Mye uorginalt tilbehør fungerer ikke sammen med iOS7, dette er ikke ett problem på dette produktet ettersom de har MFI – sertifisering - dette står for “Made For iPhone” og er en lisens som produsentene må betale til Apple for at tilbehørsproduktene skal være kompatible med iPhone/iPad. Les mer om Xtorm Power Pack for iPhone 5:

Om du heller foretrekker en ekstern powerbank til dine enheter, kan AL270 fra Xtorm være ett alternativ, den kan du lese mer om her.

KILDE: matsbruun.com

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale