OSO Dash Grip – bilholder som faktisk sitter!

13.09.2013
av Preben Jensen

I denne posten har jeg vi sett nærmere på OSO Dash Grip fra podpad.no. Det er ingen tvil om at det finnes mange lignende produkter på markedet i denne sjangeren, men etter vår erfaring er det rett å slett mye “dårlig” der ute.

Det finnes plenty av sugekoppholdere som du kan feste på frontruten til 99,- som faller ned ned like fort som du får snudd deg rundt på en god dag. Disse må IKKE forveksles med Dash Grip! Dash Grip sitter som støpt til og med på dashbordet i bilen min og er ingen vanlig sugekopp, men en patentert klebrig festemekanisme som ikke etterlater merker.

En annen veldig god egenskap dette produktet har, er at man slipper alt av skruer og “dill, dall” inn i luftekanaler hull i dashbord etc. Produktet kommer ferdig montert og etterlater ingen merker der man måtte ønske å sette den, det er med andre ord ikke noe problem å angre seg, å flytte den til en annen plassering i bilen.

Holderen passer alle mobiler og størrelser og den største mobilen vi har testet i holderen er Samsung Note – det fungerte svært bra. Måten denne holderen er universal på bunner i de fjærbelastede “armene” Dash Grip er utstyrt med:

Dette er absolutt ett godt produkt for de som er på jakt etter en god universal holder i pent design med høy kvalitet. Blir den klebrige sugekoppen støvete etter en stund kan du enkelt skylle den i vann, eller tørke av med en fuktig klut – da blir den god som ny!

Veil pris på iPhone bilholderen ligger til dag dato på 299,- hos podpad.no.

OSO dash grip bilholder til iPhone

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale