iPad i bilens baksete

16.12.2010
av Preben Jensen

 

Vi kan tilby en ny flott festebrakett til bilens nakkestøtter. Dermed kan barn og baksetepassasjerer underholde seg selv med spill, film og annen underholdning på lange kjedelige bilturer.

iPad-holderen er utformet for å passe i så og si alle biler. Det eneste som kreves er at nakkestøttene er utstyrt med to typer stenger, som braketten skal festes i. Det er superenkelt å montere festet. Jobben er gjort på 3 minutter, og når den ikke er i bruk fjerner du enhetet i løpet av sekunder ved å trykke på en utløserknapp. 

Braketten kan vendes i 360 grader, så du kan bruke din iPad 2, iPad 3 eller iPad 4 i både stående og liggende format. Det er også mulig å koble til lader og f.eks øreplugger i iPaden mens den er montert. Så hvis du ønsker litt ro og fred på vei til neste hyttetur er dette det ultimate iPad-tilbehøret. Les mer og se bilder på denne siden.

Vi tilbyr også et par andre modeller for montering av iPad i baksetet av bilen. Denne utgaven er den mest solide vi har og passer til alle iPad-modeller samt de fleste andre tablets på markedet. Du kan også ha på et deksel på din iPad når du bruker denne modellen.

Vi har også en som er kombinert deksel og stativ til å feste i baksetet. Den kommer fra kvalitetsprodusenten Rock, og er meget enkel å feste på nakkestøtten, samtidig som den beskytter din iPad 2 eller nye iPad. Besøk denne siden for å se nærmere på produktet.