Hvorfor kjøpe dashcam?

29.10.2013
av Preben Jensen

HVIS DU TRENGER BEVIS I FORBINDELSE MED EN ULYKKE

Det oppstår ofte uenighet om skyldspørsmålet i en bilulykke. Ved å ha et dashcam installert kan du unngå slike situasjoner.

 

HVIS DU TRENGER BEVIS I FORBINDELSE MED UHELL, HÆRVERK OG TYVERI,

Et dashcam er ikke bare operativt når bilen er i bevegelse. Mange kameraer har bevegelsessensor som aktiviserer kameraet så snart det er bevegelse rundt bilen. Du kan dermed også fange opp ting som skjer mens bilen står parkert.

 

HVIS DU TRENGER BEVIS FOR Å RAPPORTERE EN MEDTRAFIKANT

Neste gang du ser noen opptre uansvarlig i trafikken og tenker ”jeg burde rapportert ham/henne”…kan du enklere gjøre det ved hjelp av et dashcam. Dokumenter skiltnummer og hendelsesforløp i full HD med et dashcam.

 

HVIS BARNA LÅNER BILEN OG DU VIL HA FULL KONTROLL

Barna låner ofte foreldrenes bil den første tiden etter at de har fått førerkort. Samtidig vet vi at unge sjåfører med manglende erfaring, har høy risiko for å bli involvert i trafikkulykker. Med et dashcam får du bedre kontroll på hvordan barna opptrer bak rattet.

 

HVIS DU VIL FOREVIGE EN FLOTT KJØREOPPLEVELSE

Skal du på bilferie? Hva med å inkludere noe av det du ser gjennom frontruten når ferievideon skal settes sammen. Eksporter opptakene til din pc eller Mac, og du enkelt bruke et videoredigeringsprogram til å inkludere kjørebildene med dine andre ferieopptak.

 

HVIS DU LEVER AV Å KJØRE

Mange yrkessjåfører velger å ha et dashcam i bilen. Mye kjøring medfører økt risiko for å bli involvert i en ulykke. Et dashcam vil oftest kunne avklare skyldsspørsmålet i forbindelse med trafikkuhell og f.eks forsikre sjåfører mot midlertidig tap av førerkortet mens ulykker undersøkes.

 

HVIS DU BARE PLUTSELIG TRENGER Å DOKUMENTERE NOE

Alle har opplevd situasjoner i trafikken vi skulle ønske vi hadde filmet. Det kan være en full bilist, ekstremt farlig føre eller en nestenulykke. Noen opplever til og med å bli fysisk angrepet i trafikken eller forfulgt. Du vet rett og slett ikke når du får bruk for et kamera i bilen, men de fleste av oss kan med hånden på hjertet være enige om en ting. Vi har en eller annen gang vært i en situasjon der vi skulle ønske vi hadde hatt et profesjonelt dashcam montert i bilen.

 

Hos Podpad tilbyr vi for tiden to ulike Dashcam. Ta en titt på hvilken dashcam som passer for deg.

 

dashcam podpad

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale