Denne bilholderen kan spare deg for mange penger

15.10.2013
av Preben Jensen

Denne universalholderen fra AnyGrip fester seg selv på de vanskeligste underlag og passer for alle versjoner av iPhone, samt smartmobiler i tilnærmet samme størrelse.

Fra 2. mai i år ble reglene for bruk av mobil i bilen revidert. Det er nå totalt forbudt å bruke mobilen i bilen til annet enn samtaler.

Dersom du ikke har et handsfreesystem, for eksempel en ledning med en svarknapp, en Bluetooth-løsning, stemmestyring eller betjening via knapper på rattet, så skal mobilen være fastmontert om du bruker den til samtaler.

Det betyr at du trenger en bilholder som, ifølge veiledningen til den nye forskriften, skal være «forsvarlig fastmontert», «i umiddelbar nærhet til rattet» og «innen førerens ordinære synsfelt» og den må også være egnet til å holde din iPhone på plass.

To av disse kravene klarer denne holderen fra AnyGrip med glans. De to andre, i nærheten av rattet og innen det ordinære synsfeltet, må du sørge for selv.

Klarer vanskelige underlag

AnyGrip UC består av en sugekopp med et klebrig, gummiert materiale som settes fast mot bilens dashboard. Med vakuum så må du virkelig bruke krefter for å klare å slite løs bilholderen. For veldig porøse underlag følger det med et ekstra tykt og klebrig gummifeste som gjør at bilholderen sitter godt selv på svært ujevne underlag.

Selve holderen er en slags klype som gjør at du enkelt skal kunne feste og løsne din iPhone med bruk av en hånd. Justering av mobilen i holderen skjer ved hjelp av en et kulehode som man låser ved hjelp av en klemmeskrue.

Kort arm

Når man først har montert og justert AnyGrip UC så sitter den som støpt. Du kan også bruke holderen med din iPhone både i horisontal og vertikal posisjon.

AnyGrip UC kan spare deg for 1300 kroner om du blir tatt for å bruke mobilen løst i bilen. Selve holderen sitter utrolig godt fast og vi tror den vil fungere på selv de mest krevende underlag. Les mer om AnyGrip UC:

AnyGrip UC

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale