Kalaideng Royal Lommebok-etui til iPhone X

30.06.2018
av Preben Jensen
Kalaideng Royal Lommebok-etui til iPhone X

Beskytt din iPhone X mot daglige skader og gi den en nytt, stilig utseende ved bruk av et Kalaideng Royal lommebok-etui av skinn. Dette flotte etuiet er produsert av høykvalitets ekte skinn.

Dette er et perfekt lommebok-etui til din iPhone X og er designet av Kalaideng. Det passer til alle anledninger, takket være den flotte strukturen. Det beskytter din iPhone X fullstendig mot hverdagslige riper, støt, smuss, o.s.v. Du kan hygge deg med å se på film eller presentasjoner på din iPhone X, takket være den smarte stativfunksjonen. Lommebok-etuiet av skinn har to lommer for kredittkort og en lomme for kontanter. Med en smart magnet holdes alt sikret og på plass i etuiet. Etuiet er produsert i ekte skinn og det er forsterket med et deksel av termoplastisk polyuretan. Vi tilbyr dekselet i tre stilige farger: Rød, brun og svart.

Gjør din iPhone 7 tryggere mot slag og støt

06.04.2018
av Preben Jensen

Meget solid beskyttelsesdeksel som holder din iPhone 7 trygg fra nesten hva som helst! Dekselets to lag gir deg god beskyttelse mot støt og slag, helt støvtett, beskyttet fra slaps, snø og is samt beskytter kantene og baksiden fra fall fra opptil to meters høyde. Det slanke designen gjør at dekselet er meget lett, slik at telefonen din ikke skal føles unødvendig klumpete når den ligger i Dekselet. Porter er tilgjengelig for tilkobling av hodetelefoner og lader. Tilgjengelig til iPhone 7/8 og iPhone 7/8 Plus.

Gjør din iPhone 7 tryggere mot slag og støt

Ekstremdeksel til iPhone 7

30.03.2018
av Preben Jensen

Et av de beste og mest beskyttende dekslene tilgjengelig på markedet. Dekselet fra Lovemei har gjennomgått harde tester og er bygd for hardhent behandling. Dekselet kombinerer flere lag med beskyttelse for at din iPhone 7 skal sikres mot støv, sand, regn, støt, vinrasjoner og andre ytre påvirkninger. Det er ikke spesielt sannsynlig at telefonen din kommer til å utsettes for samtlige av disse ulykkene, men når dekselet klarer seg gjennom disse harde testene kan du lett forestille deg hvor godt beskyttet den er mot slike hendelser i hverdagen! En integrert skjermbeskyttelse holder skjermen trygg.

Dekselet er også kompatibelt med iPhone 7 sitt iSight-kamera og blitz. Dekselet av aluminium er utstyrt med Gorilla-glass, som ikke går på bekostning av responsheten til din iPhone 7. Alle knapper og kontroller kan brukes med din iPhone montert i dekselet. Lovemei dekselet er tilgjengelig i flere farger.

Ekstremdeksel til iPhone 7

Xtorm iPadbeskyttelse med backupbatteri

30.07.2016
av Preben Jensen
Denne praktiske og flotte Tabletvesken inneholder et kvalitets backup batteri på hele 6600mAh fra Xtorm, som kan lade din iPad opp til 90%.
Tabletvesken passer til iPad 2, 3 og 4.
Dette produktet passer til alle og når som helst fordi det alltid er behov for ekstra strøm. Med ekstra batteri integrert i Tabletvesken, trenger du ikke lete etter et strømuttak. Med Xtorm Tabletvesken kan du lade uansett om du er i nærheten av et strømuttak eller ikke.
Praktisk på reise, i båt, på fly, på tog, i møter, på skolen, i hagen osv. Med en flott beskyttelse og eksternt batteri til å holde liv i din iPad under alle forhold, har Xtorm gjort det igjen!
Inne i Tablet vesken finner du også kortholdere til dine kort.

iPadbeskyttelsen er to-delt. Du kan ha iPad i liggende eller stående posisjon, og med i eske følger også ladekabel for batteriet. Dekselet fra Xtorm kan bestilles fra denne siden:

Xtorm iPadbeskyttelse med backupbatteri

Mobilholder med Ekstra sterk sugekopp

10.03.2016
av Preben Jensen

ANYGRIP Marine Universalholder passer til alle typer iPhone untatt iPhone 6 Plus, og sitter som støpt på dashbordet, i bilen eller i båten. Denne kan du feste hvor som helst: På vinduet, på veggen, i båten, på metall, treverk, plastikk... eller som sagt; på dashbordet og hvor som helst!!

ANYGRIP Marine modellen er perfekt i båt med sitt hvite design. den er litt større enn UC modellen, og håndterer derfor også litt større mobilmodeller! Enkel montering, ingen skruing. Vend i alle retninger, vertikalt eller horisontalt. Fleksibel 360 graders løsning. Passer til alle mobiler opp til 5 tommer.
ANYGRIP modellene til Mobil og Tablet sørger for et sikkert og godt grep i både bil og båt.
ETTER 2 MAI 2013 ER DET PÅBUDT MED EN TRYGG OG SIKKER FESTEANORDNING I BILEN - TIL MOBILTELEFONEN OG TABLET! 

Gumdrop - røft deksel til iPad Air med stativ

01.06.2014
av Preben Jensen

Gumdrop beskyttelse for iPad Air med stativ/støtte for skråstilling. Gumdrop er en robust og røff beskyttelse til iPad Air. Denne beskyttelsen er støtabsorberende og beskytter ved uhell som å miste din iPad Air i gulvet. 

Beskyttelsen er røff og bygd for tøff behandling, og kommer i solid kvalitet! 

Passer i alle yrker og i all fritid, både på jobb og hjemme. Denne modellen kommer med stativ/støtte for skråstilling, noe som gjør det enklere å skrive i oppreist stilling.
Meget bra gripeevne, lett å håndtere uten å være redd for at iPaden skal skli unna. Egnet til skoler, barnehager, håndverkere, bedrifter som tar med seg tablet ut i arbeidsbil, friluftsliv m.m. 

Flere lag med beskyttelse gjør at alle Gumdrop-modellene kan brukes under de mest ekstreme forhold. Egen skjermbeskytter følger med og er integrert i Gumdrop - beregnet for skitne fingre. Les mer her:

gumdrop ekstrem beskyttelse til ipad air

Exolife Exogear iPhone 4 batterideksel

01.06.2014
av Preben Jensen

Dette er uten tvil det beste batteridekselet til iPhone 4!

Jeg er en stor fan av batterideksler til mine telefoner, og har hatt stor nytte og glede av aigo som gjør samme jobben som Exogear – men da til iPhone 3G og 3Gs. Utover å være laget for iPhone 4 er i tillegg Exolife sin Exogear enda bedre – og det av flere grunner:

Den er både tynnere, lettere, og har bedre batterilevetid
Eneste ulempen med Exogear er at den ikke beskytter like godt, men fordelene overgår ulempene for meg, da telefonen fortsatt blir nesten like liten i hånden, og dermed også like god å holde i. Hos gjengen i Engadget er også Exogear deres klare batterideksel favoritt, og jeg finner ingen grunn til å ikke være enig med de!

Exolife sin Exogear leveres i tre deler;
- Batteri
- Beskyttelsesdeksel
- USB-kabel

Som sagt så er Exogear liten og nett – veier lite, og gjør egentlig veldig lite for å få telefonen din til å se større ut. Faktisk er størrelsen det mest imponererende med Exogear; den sier den skal doble batterikapasiteten på din iPhone 4, og det er også nesten sanheten. Ikke helt en dobling, men heller ikke langt unna!

Telefonen din blir selvfølgelig noe større med Exogear tilkoblet, men det må man nesten forvente. Litt lengre og litt høyere, men det er forsvinnende lite med tanke på hva Exogear gir i forlenget batterikapasitet, som feks kan komme veldig godt med på lange treningsturer med Run Keeper eller andre treningsprogrammer kjørende – eller feks på en lengre flytur hvor du skal slå ihjel litt tid med filmer og podcaster.

Det er ikke vanskelig å koble til Exogear – først tilkobles telefonen til selve «understellet» og så settes rammen på plass. Rammen taes enklest av igjen fra bunn av, når du skal operere iPhone 4 uten Exogear.

På undersiden av batterikappen finner du en liten gummiknapp som du drar ut for å få tilgangen til USB-porten for lading og synkronisering. Exogear bruker mini-USB tilkobling. Den andre knappen er for å slå av og på enheten – for lading av din iPhone 4.

Når du trykker på av/på knappen vil en lysdiode på bakskjermen lyse, og lengden på lysstrålen indikerer hvor mye batteri det er igjen på Exogear.

Exogear Exolife er et gjennomført godt produkt, hvor design og ytelse er virkelig satt i fokus. Se feks bare på den lekre detaljen mellom batteriet og telefonen når det kommer til stålrammen – i samme stil og format, som gjør at det estetiske blir ivaretatt – slik at telefonen ikke mister mye av sitt preg.

Exolife Exogear er et godt kjøp for alle som har lyst til å utvide levetiden på sin iPhone 4, og som setter pris på at telefonen ikke endrer design … iallefall nevneverdig. Exolife Exogear har en veil pris på 599 kroner, og kan bestilles her.

Exolife Exogear iPhone 4 batterideksel

KILDE: mobizmag.no

E-Storm Labyrinth X bluetooth høyttaler

08.05.2014
av Preben Jensen

E-Storm Labirynth X er ikke bare en liten kompakt stilfull bluetooth høyttaler. Den er i tillegg vannavstøtende og har 2-veis mikrofon som gir handsfree og konferanse-muligheter.
 
E- Storm blir levert i 2 farger – Sort, eller Sølv
 
“Fantastisk lyd, design og kvalitet” – hanspetter.info
 
Noe som også er vannvittig kult – er at den er vanntett – denne kan brukes i dusjen folkens!
 
E-Storm har en ladetid på ca 3 timer via micro-USB. Når den er fulladet spiller den i ca 8 timer. Brukstiden reduseres nok noe ved bruk av mikrofon funksjonen, men av liten betydning. Bluetooth avspillingen fungerer også bra og har en rekkevidde på ca 10 meter innendørs.
For de som ønsker å bruke E-Storm med vanlig 3,5 mm jack kabel (Standard øretelefon plugg) er det også mulig med E-Storm. Det virker nesten som om produsenten har tenkt på alt ved dette produktet, de har til og med klart å få med en integrert minnekortleser slik at man kan spille av favorittmusikken rett fra et Micro-SD kort uten at man trenger å ha fremme noen annen enhet – perfekt på stranden?
 
Tester av dette produktet er gjort av flere bla. DinSide.no, amobil.no og av bloggeren Hans-Petter Nygaard Hansen.
De fleste er enig om at produktet absolutt er verdt  599,- og at det er mye lyd i forhold til pris.

Så: Løp og kjøp, dette er mye lyd for pengene!

E-Storm Labyrinth X bluetooth høyttaler

Lekker Lomme-DAB+ Radio til ferien!

04.03.2014
av Preben Jensen

Liten og lekker lommeradio med DAB+ & FM

Liten, lekker og praktisk lomme-DAB+ Radio på størrelse med en lighter, som du lett får plass til i bukselommen. Lingo kan lades opp via strømbank, PC eller strømuttak. Med i esken følger ørepropper og ladekabel.

Med fullt oppladet batteri, kan du høre på DAB+ dagen lang!

I tillegg kan du også få inn alle FM kanaler i tilfelle du befinner deg i et område med redusert DAB+ dekning.

Lingo lomme-DAB+ Radio kommer med OLED skjerm (som gir krystallklar skjerm), norsk språk og er meget lett å bruke. Ved første gangs bruk kjøres turboskanning slik at du kjapt får inn alle tilgjengelige DAB+ kanaler med en gang.   

Leveres i fargen Sort/Hvit som avbildet. Les mer her:

Kjappe fakta:

1. Meget bra lyd!
2. Enkel å bruke
3. Norsk meny
4. Liten og hendig
5. Kan koples til stereoanlegg
6. Oppladbar

Lekker Lomme-DAB+ Radio til ferien!

DashCam som filmer alt foran bilen - 360 graders rotering!

25.02.2014
av Preben Jensen

DashCam som filmer i Full HD 720P, med 2" skjerm, G-sensor, IR (nattlys), bevegelsesdetektor, 120 graders synsvinkel og kontinuerlig opptak (Loop opptak). 

Et meget praktisk Dashkamera som tar liten plass i frontruten og med 360 grader roterbar festeordning.

Dashkameraet har innebygget bevegelsesdetektorer som starter opptak umiddelbart ved registrerte bevegelser foran kamera.

Enkel og brukervennlig montering. Kamera festes enkelt med sugekopp i frontruten og kobles til sigarettuttaket i bilen. Innebygget G-Sensor registrerer kollisjoner og brå bevegelser, og skrivebeskytter opptaket.

Filmene lagres automatisk på et Micro-SD kort (medfølger ikke). Støtter opptil 32GB minnekort.

Med i eske følger sugekopp til vindu, strømledning og norsk bruksanvisning.

DashCam som filmer alt foran bilen - 360 graders rotering!