MapiCase Kolossa eksklusivt skinnetui til iPad - brun

Listepris: 1.399 .-
599 .-
Du sparer: 800 .- (57%)
Utsolgt fra lager

Frakt:  79.-
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

MapiCase Kolossa eksklusivt skinnetui til iPad

Kolossa fra MapiCase - kvalitetsdeksel av utsøkt skinn til din iPad:

Kolossa fra MapiCase er en unik og komplett beskyttelse som passer til iPad 2, iPad 3 og iPad 4. Dekselet kan justeres i flere posisjoner for skriving og videochat eller hvis du vil se en film. Det er ikke nødvendig å ta din iPad ut av dekselet, og det er enkel tilgang til berøringsskjermen, porter for å lade batteriet, bruke hodetelefoner eller kameraet.

Kolossa dekselet fra kvalitetsleverandøren Mapi er håndlaget av ekte skinn av aller høyeste kvalitet, og den smarte utformingen gjør at du kan bruke dekselet som et stativ i flere posisjoner.

Når du er ferdig med å bruke din iPad og lukker dekselet, som er utstyrt med skjulte magnetiske innlegg, går din iPad automatisk i sovefunksjon. Kolossa har også et supermyt fôr på innsiden som beskytter din iPad mot riper og skader.

Kolossa er tilgjengelig i fire rustikke farger: svart, brun, rød og hvit - denne er brun. Som en bonus, leveres Kolossa fra MapiCase også med en luksuriøs snøringspose som kan brukes til lagring.

Kvalitet lukter godt!
Mapicase har kun ett mål for øye; å skape den beste skinnbeskyttelsen til din iPhone og iPad i en utførelse som gjenspeiler Apples krav til kvalitet og funksjonalitet!

Produktene fra MapiCase er rangert helt i toppsjiktet i bransjen, og har design med høy grad av stil, oppfinnsomhet og kvalitet. Mapicase leverer beskyttelse i ekte skinn som ingen andre er i nærheten av!

MERK: Dette produktet har IKKE gratis frakt. Det vil legges til en fraktkostnad på 79 kroner når du sjekker ut. Produktet er på lager, og sendes ut i løpet av 1-2 dager.

Her kan du lese noen anmeldelser av Kolossa:

Tablet2cases

Touchtip

Geardiary

Produktet er kompatibelt med :
  • iPad 2
  • iPad 3
  • iPad 4
Produktet er produsert av :
  • Skinn
  • Mikrofiber

Ekstremt høy kvalitet på dette produktet. Jeg har brukt det ganske lenge, og ga det siden til venn av meg, og mer enn ett år etter ser det ut akkurat som nytt - eller kanske til og med bedre. Naturlig skinn varer virkelig lenge.

Skriv en omtale