Spar 64%

Mapi Byze elegant iPad etui i skinn - rød

Listepris: 1.099 .-
399 .-
Du sparer: 700 .- (64%)
Utsolgt fra lager

Frakt:  79.-
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

Høykvalitets skinncase til iPad 2,3,4:

Mapi kaller dette etuiet for Byze - etuiet er laget i konvoluttstil eksklusivt for iPad 3 og iPad 4. Etuiet er håndlaget av mykt strukturert skinn av beste kvalitet og har en polstret følelse i materialet. Etuiet et tynt og passer fint inn i de fleste bager, vesker eller ryggsekker. Byze beskytter din iPad, og sørger for at den holder seg i etuiet, som er sikret ved hjelp av skjulte magneter. På innsiden er Byze foret med et mykt stoff av mikrofiber som beskytter din iPad mot riper og skader.

Det myke og strukturert skinnetuiet fra Mapi er tilgjengelig i flere flotte farger: svart, brun, rød, og hvit - denne er rød. Som en bonus, leveres MapiCase etuiet med en luksuriøs snøringspose som kan brukes til lagring.

MapiCase har kun ett mål for øye; å skape den beste skinnbeskyttelsen til din iPhone og iPad i en utførelse som gjenspeiler Apples krav til kvalitet og funksjonalitet!

Produktene fra MapiCase er rangert helt i toppsjiktet i bransjen, og har design med høy grad av stil, oppfinnsomhet og kvalitet.

MERK: Dette produktet har IKKE gratis frakt. Det vil legges til en fraktkostnad på 79 kroner når du sjekker ut. Produktet er på lager, og sendes ut i løpet av 1-2 dager.

Produktet er kompatibelt med :
  • iPad 2
  • iPad 3
  • iPad 4
Produktet er produsert av :
  • Skinn
  • Mikrofiber

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Til samme pris

649 .- 399 .-

Frakt:  79.-
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

399 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

399 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

399 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager