Lively etui fra Yoobao til iPad 3 - brun

Listepris: 449.00 .-
249.00 .-
Du sparer: 200.00 .- (45%)
På lager

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

+

Yoobao har kommet med et helt nytt etui av det populære Lively case til den nye iPad 3 og iPad 4. Den kommer også i nye spennende farger. Denne er brun. Etuiet har som vanlig praktiske utskjæringer som gir deg tilgang til alle iPadens knapper og funksjoner. Lively Case har samme design som tidligere, og etuiet kan også brukes som stativ - stående for film og Facetime, eller liggende for skriving på tastaturet. Lively Case fra Yoobao er et eksklusivt og solid etui til din iPad 3 og iPad 4. Etuiet har selvfølgelig også sleep/wake-funksjon. Klikk deg gjennom bildene over for å se nærmere på dekselet. Hvis du er ute etter et tynt og lekkert etui, som ikke legger til mye vekt til din iPad, er dette etuiet perfekt for deg.

Vær oppmerksom på at Lively Case ikke er produsert i skinn, men i lekkert og glanset PU-materiale (polyuretan) og mikrofiber som gjør den superlett. Dette er det letteste etuiet fra Yoobao, og det legger kun til ca 160 g til din iPad 3 eller Nye iPad og til iPad 4. Er du på utkikk etter et Yoobao-etui i ekte skinn, kan du prøve denne:

Kort om Yoobao
Med håndlagde kvalitetsprodukter har Yoobao raskt blitt blant de mest populære etuiene til iPad. Yoobao bruker kun kvalitetsmaterialer, miljøvennlige produksjonsteknikker og er oppmerksom på små avgjørende detaljer. Resultatet er et tett, slitesterkt, ergonomisk og smidig produkt.Den moderne stylingen er både sofistikert og svært funksjonell, og gir meget god beskyttelse for din iPad 3 samtidig som det gir enkel tilgang til skjermen og funksjoner, som sideknapper, headset, strømtilkobling, volum, og høyttalere.

Yoobao-etuiene gir en effektiv beskyttelse mot riper og skader. I motsetning til andre etuier, har det en tettsittende passform, og med en smart slip-in design er det lett å ta iPaden inn og ut. Hvis du ønsker utseendet og følelsen av kvalitet, er Yoobao-etuiet det rette produktet for deg.

Lively etui fra Yoobao til iPad 3

Produktet er kompatibelt med :
  • iPad 3
  • iPad 4
Produktet er produsert av :
  • Kunstskinn
  • Polyuretan
Produsent:
Yoobao

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Til samme pris

449.00 .- 249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

449.00 .- 249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

Boomwave KIX etui for iPad
EVB: COP0245
449.00 .- 249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager