Gratis frakt
Spar 33%

Lekkert skinnetui og stativ til iPad 2 og iPad 3

Listepris: 299.00 .-
199.00 .-
Du sparer: 100.00 .- (33%)
På lager

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

+

Dette elegante etuiet til iPad er nå kommet med ny versjon spesialtilpaset til iPad 2, iPad 3 og iPad 4. Etuiet er som tidligere utgaver i lekkert kunstskinn med sømmer av høyeste kvalitet. Etuiet har ganske lik design som det originale iPad-etuiet fra Apple, men denne tiltrekker seg ikke støv på samme måte. Etuiet kan også brukes som et stativ, slik at den fungerer yppperlig dersom du ønsker å se på en film.

Et formstøpt og perfekt tilpasset tilbehør til din iPad 2, iPad 3 eller den nye iPad 4. Etuiet beskytter iPaden din mot riper, slag, og støt og slim fit design gir deg enkel tilgang til alle knapper, kontroller og porter uten å måtte fjerne etuiet. Lett å installere og praktisk å bruke. Åpne lokket, og gjør den til et stativ. Vi har nå satt ned prisen på denne modellen og selger den for kun 299.- inkludert gratis frakt.

Dekselet er kun tilgjengelig i hvitt. Klikk deg også gjennom bildene over for å se nærmere på dekselet.

Produktet er kompatibelt med :
  • iPad 2
  • iPad 3
  • iPad 4
Produktet er produsert av :
  • Kunstskinn
  • Mikrofiber

Det er ikke lagt inn noen video for dette produktet.

God bygge kvalitet - veldig lett å sette på og ta av - ser bra ut - hyggelig pris - pent skinn - beskytter foran og bak på ipad - brukervennlig - lett vekt

Det er et bra produkt i god kvalitet. Spesielt når du ser på prisen.

Ankom raskt og fungerer og står fint i begge posisjoner, avhengig av vinkelen som du ønsker å vise. Jeg er fornøyd med dette kjøpet, og kan absolutt anbefale denne.

Denne føles veldig bra (ikke billig i det hele tatt!) Standen er veldig nyttig, hvis du ser mye film, men mest av alt for surfing hvis du har iPaden på fanget.
Og den magnetiske knapper er noe som også Apple selv glemte på sitt opprinnelige etui. Passer perfekt.

Kjøpte denne til min iPad og er fornøyd med produktet. Ser ut til å være av brukbar kvalitet, og gjør absolutt jobben. Etuiet er også veldig lett, så det er et stort pluss

Helhetsinntrykket for denne er bra. Sømmene er pent sydd, materialet er av god kvalitet. Min iPad 2 passer perfekt og etuiet virker sikkert. Hjem-knappen og kameraet hullet blir ikke hindret. Bra deksel for under 300.- kr.

Skriv en omtale

Lignende produkter

Til samme pris

299.00 .- 199.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

299.00 .- 199.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

299.00 .- 199.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

299.00 .- 199.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager