Joystick til iPad i solid aluminium

179.00 .-
På lager

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

+

Har du fått deg en iPad og er glad i å spille men ønsker at du kunne bruke en ekte joystick i stedet for den virtuelle berøringsskjermen? Da har vi løsningen for deg. Det er JOYSTICK-IT fra ThinkGeek. Det er en liten pinne på joystick som er laget for å fungere med alle enheter som har en kapasitiv berøringsskjerm.

JOYSTICK-IT er laget av solid frest aluminium med et laseretset trådkorsdesign på toppen. Festet til bunnen er en svampaktig pute med en liten sugekopp i sentrum. Puten er laget av ledende materiale, slik at når den får kontakt med berøringsskjermen, vil iPaden tro at du har rørt den med fingeren. På en måte er JOYSTICK-IT som en stor kapasitiv pekepenn. Du fester bare joysticken rett på skjermen og trykker ned for å aktivere sugekoppen. På dette punktet, kan du spille som du normalt ville gjort, bare nå med en ekte joystick.

PS: Husk å rengjør skjermen med en pussefille før du monterer joysticken. Vær også litt forsiktig når du fjerner joysticken dersom du har montert en skjermbeskyttelse. Vi tilbyr JOYSTICK-IT for tiden kun i svart. Fungerer på alle iPad-versjoner, iPhone og iPod Touch.

Produktet er produsert av :
  • Aluminium

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Til samme pris

Kombi deksel til iPhone 6 Plus - hvit
SUN: S-IP6P-5001W
179.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

179.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager