iSmart skinnetui til iPad 2 fra Yoobao

Listepris: 449.00 .-
249.00 .-
Du sparer: 200.00 .- (45%)
På lager

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

+

Et nydelig smartetui til iPad 2 fra Yoobao, med praktiske utskjeringer som gir deg tilgang til alle iPadens knapper og funksjoner. Smart-funksjoner som samtidig beskytter baksiden og sidene på din iPad. Etuiet er også utstyrt med magneter som gir deg den elegante lukkemekanismen og sleep/wake-funksjon ved åpning og lukking av etuiet. Etuiet kan også brukes som stativ - stående for film og Facetime, eller liggende for skriving på tastaturet.

Et eksklusivt og solid etui i ekte skinn til din iPad 2. Etuiet er for tiden kun tilgjengelig i rødt. Klikk deg også gjennom bildene over for å se nærmere på produktet.

Kort om Yoobao
Med produkter av håndlaget skinn, har Yoobao raskt blitt blant de mest populære etuiene til iPad. Yoobao bruker kun kvalitetsmaterialer, miljøvennlige produksjonsteknikker og er oppmerksom på små avgjørende detaljer. Resultatet er et tett, slitesterkt, ergonomisk og smidig skinnprodukt. Den moderne stylingen er både sofistikert og svært funksjonell, og gir meget god beskyttelse for din iPad 2 samtidig som det gir enkel tilgang til skjermen og funksjoner, som sideknapper, headset, strømtilkobling, volum, og høyttalere. Yoobao-etuiene gir en effektiv beskyttelse mot riper og skader. For å legge til stivhet og hindre strekk, er etuiet sydd med high-end tråd. I motsetning til andre etuier, har det en tettsittende passform, og med en smart slip-in design er det lett å ta iPaden inn og ut. Hvis du ønsker utseendet og følelsen av luksus i håndlaget ekte skinn, er dette etuiet det rette produktet for deg. Etuiet passer til iPad 2.

iSmart skinnetui til iPad 2 fra Yoobao

Produktet er kompatibelt med :
  • iPad 2
Produktet er produsert av :
  • Skinn
  • Mikrofiber
Produsent:
Yoobao

Enkelt og greit et bra produkt for prisen. Har alt den trenger å ha og sitter veldig bra. Dette er det desidert beste etuiet jeg har hatt til noen iPad. Leveringen var også rask. Tokk bare to dager med gratis frakt.

Veldig fornøyd med dette kjøpet. Har lenge sett meg om etter en pen og praktisk beskyttelse til min iPad 2, og valget falt til slutt på denne. Hadde et litt annerledes Yoobao-etui til min første iPad også, og de leverer topp kvalitet. Takk for bra support på mail også!

Skriv en omtale

Til samme pris

449.00 .- 249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

449.00 .- 249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

Boomwave KIX etui for iPad
EVB: COP0245
449.00 .- 249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

249.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager