Gratis frakt
Spar 33%

iSlim skinnetui til nye iPad - svart

Listepris: 449.00 .-
299.00 .-
Du sparer: 150.00 .- (33%)
På lager

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

+

iSlim er et helt nytt etui fra Yoobao til nye iPad eller iPad 3, og passer også til 4. generasjons iPad. Dette er et supertynt svart etui i nydelig design produsert i skinn og mikrofiber. Etuiet har vakker design, elegant struktur og utsøkt søm, og har praktiske utskjeringer som gir deg tilgang til alle iPadens knapper og funksjoner. Etuiet kan også brukes som stativ - stående for film og Facetime, eller liggende for skriving på tastaturet. Etuiet har sleep/wake funksjon og er spesiallaget til nye iPad. Et eksklusivt og solid skinnetui til din iPad 3 eller iPad 4. Vi mener dette er det lekreste etuiet Yoobao har sluppet hittil. Etiet er rett og slett en fryd for øyet samtidig som det gir god beskyttelse er tynt og legger til lite vekt til din iPad 3 eller iPad 4. Klikk deg gjennom bildene over for å se nærmere på etuiet

Kort om Yoobao
Med produkter av håndlaget skinn, har Yoobao raskt blitt blant de mest populære etuiene til iPad. Yoobao bruker kun kvalitetsmaterialer, miljøvennlige produksjonsteknikker og er oppmerksom på små avgjørende detaljer. Resultatet er et tett, slitesterkt, ergonomisk og smidig skinnprodukt.Den moderne stylingen er både sofistikert og svært funksjonell, og gir meget god beskyttelse for din iPad samtidig som det gir enkel tilgang til skjermen og funksjoner, som sideknapper, headset, strømtilkobling, volum, og høyttalere.

Yoobao-etuiene gir en effektiv beskyttelse mot riper og skader. For å legge til stivhet og hindre strekk, er etuiet sydd med high-end tråd. I motsetning til andre etuier, har det en tettsittende passform, og med en smart slip-in design er det lett å ta iPaden inn og ut. Hvis du ønsker utseendet og følelsen av luksus i håndlaget ekte skinn, er dette etuiet det rette produktet for deg.

iSlim skinnetui til nye iPad

Produktet er kompatibelt med :
  • iPad 3
  • iPad 4
Produktet er produsert av :
  • Plast
  • Skinn
  • Gummi
Produsent:
Yoobao

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Til samme pris

299.00 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

299.00 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

299.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

299.00 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager