Gratis frakt
Spar 33%

Skjermbeskytter av ekte glass til iPhone 5

Listepris: 299.00 .-
199.00 .-
Du sparer: 100.00 .- (33%)
På lager

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

+

Dette er en motstandsdyktig skjermbeskytter av ekte glass. Glasset er 0,3 mm tynt og laget for å beskytte skjermen på din iPhone 5 mot skader og riper. Hele overflaten av skjermbeskytteren er gjennomsiktig. Når den er installert, er det ingen avstand mellom skjermen på din iPhone 5 og skjermbeskytteren, som betyr at berøringsskjermens følsomhet er upåvirket. Med dette produktet slipper du også å tenke på luftbobler, som kan være et problem med vanlige skjermbeskyttere. Det etterlates ikke noen limrester på din iPhone 5 når du fjerner produktet, og det er enkelt å montere skjermbeskytteren av og på. Vi anbefaler deg ikke å ta den av hvis du ikke trenger det, da den vil miste noe av sin festeevne ved å ta den av og på gjentatte ganger. Glasset er belagt med et tynt silisiumsbelegg, som gjør at den fester seg godt til din iPhone 5.

  • Supertynt: Glasset er 0,3 mm tynn og laget med kjemisk behandlet, transparent herdet glass
  • Overflatehardhet: Overflaten har en hardhet som er tre ganger sterkere enn vanlig beskyttelsesfilm. Selv skarpe gjenstander som kniver og nøkler vil ikke lage riper i skjermbeskyttern. Overflate hardhet 9H.
  • Oleophobic: Glasset har et belegg på oversiden som minsker fingeravtrykk og andre fettavtrykk og gjør overflaten lett å rengjøre.
  • Silisiumsbelegg: Glasset er belagt på baksiden med en tynt silisiumsbelegg som gjør monteringen enkel og legger beskyttelsen godt på plass, slik at det ikke påvirker berøringsskjermens følsomhet.
  • Sikkerhet: Hvis glasset skulle knuse, så brytes det ned i sammenhengende småbiter som ikke er skarpe, noe som gjør det tryggere enn andre glassprodukter.
 
 
Glass-M Skjermbeskytter av ekte glass til iPhone 5
 
Produktet er produsert av :
  • Glass
Pakken inneholder :
  • Mikrofiber pusseklut

 

Merk: Ikke samme merke, men samme innhold og produkt. Video er ment kun som produktinfo. 

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Til samme pris

299.00 .- 199.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

299.00 .- 199.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

299.00 .- 199.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

299.00 .- 199.00 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager