Podpad er en norsk nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til svært gunstige priser. Vårt formål er å gi alle kunder en billig, trygg og enkel måte å handle på.

Leveringstid

De aller fleste produktene våre har en leveringstid på 1-3 virkedager. Normalt sendes varene samme dag som bestillingen mottas, eller påfølgende dag. Varene sendes med Posten. Hvis pakken du bestiller blir veldig stor kan det hende du må hente den på ditt lokale postkontor. Det er ingen porto eller fraktkostnader på vanlige forsendelser. Vi spanderer frakt og porto.
Prisen du ser på produktsidene er altså prisen du betaler. Vi har ingen skjulte kostnader eller gebyrer. Vi leverer over hele landet, og du mottar bestillingen din rett hjem i postkassen - med gratis frakt.
Noen produkter har litt lengre leveringstid (3-9 virkedager) dette vil i tilfelle også stå tydelig merket på de enkelte produktsidene.

Feil eller manglende leveranser

Dersom varene som er levert i fra oss har feil eller mangler, må du ta kontakt med oss på info@podpad.no eller bruke kontaktskjemaet så raskt som mulig, og senest innen 14 dager, etter at varen er motatt. Etter forholdene kan du ha rett på ny vare, utbedring, erstatning eller heving av kjøpet. Ingen varer kan returneres til oss før du har fått tildelt en referanse for returforsendelse sammen med informasjon om selve gjennomføringen.