Gratis frakt

Bilholder til frontruten for iPad 3

Leveringstid ca. 7 virkedager. Leveres med DHL.

399.00 .-
På lager

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 7 virkedager

+

Et praktisk festestativ for deg som er ute etter en smart løsning for å bruke din iPad 3 eller iPad 4 i bilen. Det tar mindre enn et minutt å installere bilholderen i frontruten eller på dashbordet, og du har dermed enkel tilgang til din iPad, mens du kan konsenterere deg om å holde øynene på veien. Bilholderen festes ved hjelp av en supersterk sugekopp til frontruten eller til dashbordet. Den bøyde søylen absorberer vibrasjoner, noe som gir et stabilt visningmiljø. Du kan rotere søylen i 360 graders visning, noe som gjør at denne bilholderen passer i alle kjøretøyer.

Det perfekte tilbehøret for din neste langtur eller når du står fast i trafikken. Bilholderen passer både til iPad 3 og iPad 4. De som også ønsker at passasjerene i bilens baksete skal kunne kose seg med en iPad på lange bilturer kan sjekke ut denne: Har du første generasjon iPad, eller ønsker en kraftigere bilholder? Klikk her for bilholder som passer. Har du f.eks en Volvo som ikke har nakkestøttestenger anbefaler vi denne modellen.

Det kan jo også være greit å få ladet iPaden på lange bilturer. Vi tilbyr også en billader som har kapasietet til å lade en iPad 3 eller iPad 4.

  • Justerbar og enkel å bruke
  • 360 grader rotering av holderen
  • Holder seg fast med sterk sugekopp
  • Spesialdesignet tilbehør for bilbruk
  • Passer til både iPad 3 og iPad 4
Produktet er produsert av :
  • Plast

Det er ikke lagt inn noen video for dette produktet.

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Til samme pris

649.00 .- 399.00 .-

Frakt:  79.-
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

399.00 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

399.00 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

399.00 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager