Det er trygt og enkelt å handle hos podpad. Når du handler hos oss, kan du være trykk på at sikkerheten rundt betaling og personvern blir ivaretatt på best mulig måte. Vi tilbyr betaling via betalingskort og Paypal. Bedrifter kan også betale med faktura. Ta i tilfelle kontakt med oss dersom dere ønsker spesifisert faktura.

1. Betal med kort

Betal med Visa, MasterCard eller American Express. Vi får verken tilgang til eller lagrer ditt kredittkortnummer. Det er det Stripe som tar seg av. De er sertifisert til å håndtere betalingstransaksjoner på høyeste sikkerhetsnivå.

2. Betal med Paypal

Paypal er perfekt for deg som vil gjøre en rask og trygg handel, eller når du ikke har kodebrikken med deg. Paypal er en av de sikreste betalingsmåtene på nett i dag. Husk at du ikke trenger en registrert PayPal-konto for å betale med kredittkort. PayPal støtter også betaling med: Visa, MasterCard og American Express.

3. Betal med Vipps

Sjekk ut fra nettbutikken på vanlig måte. Når du kommer til betaling velger du Vipps, og fullfører bestillingen. Åpne så appen Vipps på telefonen din og betal til Vipps-nummer: 74029. Fyll inn ordrebeløpet og merk betalingen med ordrenummeret ditt. Vipps... Ferdig betalt.