Alinda + Smyrna pakke fra mapi til iPhone 5 - svart

Listepris: 749 .-
299 .-
Du sparer: 450 .- (60%)
Utsolgt fra lager

Frakt:  79.-
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

Vi kan nå tilby en pakkeløsning hvor du får både dekselet Alinda og Smyrna fra Mapi. Du kan dermed ha det lette og elegante Smyrna-dekselet på din iPhone 5, og den vil igjen passe perfekt i Alinda-dekselet, som er et deksel ment for å montere på beltet.

Alinda er et slankt og lekkert deksel for å montere din iPhone 5 på beltet. Dekselet er håndlaget av høykvalitets skinn med supermykt fôr som beskytter din iPhone 5 mot riper og slag. Alinda dekselet med påmontert belteklips kan dreies 360 grader, slik at du enkelt kan få tilgang til din iPhone 5. Din iPhone sitter sikkert på plass i dekselet hvor skjulte magnetiske innlegg gjør at din iPhone 5 kan settes inn eller fjernes enkelt.

Smyrna dekselet for iPhone 5 er for brukere som ønsker å beskytte sin iPhone 5 uten å legge til mye vekt eller volum. Dette dekselet er produsert av mykt, høykvalitets glanset skinn som gir god beskyttelse av din iPhone 5 med en elegant, profesjonelt utseende for å matche brukeren. Smyrna har også port åpninger for enkel tilgang til kamera, blits, øretelefon, høyttaler, volumkontroll, og ladeport.

Alinda + Smyrna tilbys nå i en pakkeløsning hvor du får begge dekslene til en rimelig pris. Pakkeløsningen er tilgjengelig i svart og mørk brun - denne er svart. Som en ekstra bonus leveres dekslene med en luksuriøs snøringspose som kan brukes til lagring.

KORT OM MAPI

Mapi har kun ett mål for øye; å skape den beste skinnbeskyttelsen til din iPhone i en utførelse som gjenspeiler Apples krav til kvalitet og funksjonalitet! Produktene fra Mapi er rangert helt i toppsjiktet i bransjen, og har en design med høy grad av stil, oppfinnsomhet og kvalitet.

MERK: Dette produktet har IKKE gratis frakt. Det vil legges til en fraktkostnad på 79 kroner når du sjekker ut. Produktet er på lager, og sendes ut i løpet av 1-3 dager.

Anmeldelser:
Smartertravel.com

Alinda + Smyrna pakke fra mapi til iPhone 5

Produktet er kompatibelt med :
  • iPhone 5
  • iPhone 5S
Produktet er produsert av :
  • Skinn
  • Mikrofiber

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Til samme pris

299 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

299 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

299 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager

299 .-

Frakt: Gratis
Levering: Ca. 3-9 virkedager