Spar 55%

Alinda belte skinn deksel fra Mapi til iPhone 5 - mørk brun

Listepris: 549 .-
249 .-
Du sparer: 300 .- (55%)
Utsolgt fra lager

Frakt:  79.-
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

Mapi leverer beskyttelse i ekte skinn som ingen andre er i nærheten av! Alinda er et slankt og elegant mørkt brunt beltedeksel designet for din iPhone 5.

Dekselet er håndlaget i Europa av høykvalitets skinn med et supermykt fôr som beskytter din iPhone 5 mot riper og skader. Alinda er av solid skinn med en belteclips som kan roteres 360 grader, slik at du enkelt kan få tilgang til din iPhone 5.

Dekselet har innebygget magnetlås som gjør det enkelt å åpne og lukke dekselet. Dette dekselet er i mørk brun. Alinda er også tilgjengelig i svart og lys brun.

Mapi har kun ett mål for øye; å skape den beste skinnbeskyttelsen til din iPhone og iPad i en utførelse som gjenspeiler Apple’s krav til kvalitet og funksjonalitet!

Produktene fra Mapi er rangert helt i toppsjiktet i bransjen, og har design med høy grad av stil, oppfinnsomhet og kvalitet.

Beskyttelse av mobiler og tableter er en nødvendighet. Mapi mener det samme, i tillegg gir de brukerne en meget høy grad av “tilfredsstillelse” og “glede” ved bruk. Kvalitet skal også lukte godt!

Mapi leverer de beste skinndekslene til iPhone 4 og 5 samt iPad serien - utsøkt stil som som er designet for å bare bli bedre med alderen!

Her kan du lese et par anmeldelser av dette dekselet fra Mapi:

MERK: Dette produktet har IKKE gratis frakt. Det vil legges til en fraktkostnad på 79 kroner når du sjekker ut. Produktet er på lager, og sendes ut i løpet av 1-3 dager.

alinda mapicase belte skinndeksel iphone 5

Produktet er kompatibelt med :
  • iPhone 5
  • iPhone 5S
Produktet er produsert av :
  • Skinn

 

Merk: Denne er til iPhone 4, men designet på dekselet er ganske likt.

God kvalitet, lekkert skinn og lekkert håndarbeid. Det er lett å ta sin iPhone inn og ut. jeg har hatt mange slike belte-deksler. Dette er den beste jeg har hatt, og kommer ikke til å byttes. Skinnet er superlekkert og blir bare penere hvis det blir litt slitt.

Dette dekselet/etuiet har en pent og stilig utseende som ikke ser billig - det er den jo ikke heller. Det er lett å feste til beltet og å løsne fra det. Min iPhone 5S passer perfekt. Har en smart lås slik at du ikke trenger å tvinge den vanlige knappen for å låse. Kan varmt anbefales.

Skriv en omtale

Til samme pris

449 .- 249 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

449 .- 249 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

Boomwave KIX etui for iPad
EVB: COP0245
449 .- 249 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

249 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager