Alinda belte skinn deksel fra Mapi til iPhone 5 - lys brun

Listepris: 549 .-
249 .-
Du sparer: 300 .- (55%)
Utsolgt fra lager

Frakt:  79.-
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

Mapicase leverer beskyttelse i ekte skinn som ingen andre er i nærheten av! Alinda er et slankt og elegant beltedeksel designet for din iPhone 5.

Dekselet er håndlaget av høykvalitets skinn med et supermykt fôr som beskytter din iPhone 5 mot riper og skader. Alinda er av solid skinn med en belteclips som kan roteres 360 grader, slik at du enkelt kan få tilgang til din iPhone.

Dekselet har innebygget magnetlås som gjør det enkelt å få tak i din iPhone 5. Dette dekselet er i lys brun. Alinda er også tilgjengelig i svart.

Mapicase har kun ett mål for øye; å skape den beste skinnbeskyttelsen til din iPhone og iPad i en utførelse som gjenspeiler Apple’s krav til kvalitet og funksjonalitet!

Produktene fra Mapicase er rangert helt i toppsjiktet i bransjen, og har design med høy grad av stil, oppfinnsomhet og kvalitet.

Beskyttelse av mobiler og tableter er en nødvendighet. Mapicase mener det samme, i tillegg gir de brukerne en meget høy grad av “tilfredsstillelse” og “glede” ved bruk. Kvalitet skal også lukte godt!

Mapicase leverer de beste skinndekslene til iPhone 4 og 5 samt iPad serien - utsøkt stil som som er designet for å bare bli bedre med alderen!

Her kan du lese et par anmeldelser av dekselet fra Mapi:

MERK: Dette produktet har IKKE gratis frakt. Det vil legges til en fraktkostnad på 79 kroner når du sjekker ut. Produktet er på lager, og sendes ut i løpet av 1-3 dager.

alinda mapicase belte skinndeksel iphone 5

Produktet er kompatibelt med :
  • iPhone 5
  • iPhone 5S
Produktet er produsert av :
  • Skinn

 

Merk: Denne er til iPhone 4, men designet på dekselet er ganske likt.

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Til samme pris

449 .- 249 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

449 .- 249 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

Boomwave KIX etui for iPad
EVB: COP0245
449 .- 249 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager

249 .-

Frakt:  Gratis
Levering:  Ca. 1-3 virkedager