Xtorm iPadbeskyttelse med backupbatteri

30.07.2016
av Preben Jensen
Denne praktiske og flotte Tabletvesken inneholder et kvalitets backup batteri på hele 6600mAh fra Xtorm, som kan lade din iPad opp til 90%.
Tabletvesken passer til iPad 2, 3 og 4.
Dette produktet passer til alle og når som helst fordi det alltid er behov for ekstra strøm. Med ekstra batteri integrert i Tabletvesken, trenger du ikke lete etter et strømuttak. Med Xtorm Tabletvesken kan du lade uansett om du er i nærheten av et strømuttak eller ikke.
Praktisk på reise, i båt, på fly, på tog, i møter, på skolen, i hagen osv. Med en flott beskyttelse og eksternt batteri til å holde liv i din iPad under alle forhold, har Xtorm gjort det igjen!
Inne i Tablet vesken finner du også kortholdere til dine kort.

iPadbeskyttelsen er to-delt. Du kan ha iPad i liggende eller stående posisjon, og med i eske følger også ladekabel for batteriet. Dekselet fra Xtorm kan bestilles fra denne siden:

Xtorm iPadbeskyttelse med backupbatteri

Mobilholder med Ekstra sterk sugekopp

10.03.2016
av Preben Jensen

ANYGRIP Marine Universalholder passer til alle typer iPhone untatt iPhone 6 Plus, og sitter som støpt på dashbordet, i bilen eller i båten. Denne kan du feste hvor som helst: På vinduet, på veggen, i båten, på metall, treverk, plastikk... eller som sagt; på dashbordet og hvor som helst!!

ANYGRIP Marine modellen er perfekt i båt med sitt hvite design. den er litt større enn UC modellen, og håndterer derfor også litt større mobilmodeller! Enkel montering, ingen skruing. Vend i alle retninger, vertikalt eller horisontalt. Fleksibel 360 graders løsning. Passer til alle mobiler opp til 5 tommer.
ANYGRIP modellene til Mobil og Tablet sørger for et sikkert og godt grep i både bil og båt.
ETTER 2 MAI 2013 ER DET PÅBUDT MED EN TRYGG OG SIKKER FESTEANORDNING I BILEN - TIL MOBILTELEFONEN OG TABLET! 

Gumdrop - røft deksel til iPad Air med stativ

01.06.2014
av Preben Jensen

Gumdrop beskyttelse for iPad Air med stativ/støtte for skråstilling. Gumdrop er en robust og røff beskyttelse til iPad Air. Denne beskyttelsen er støtabsorberende og beskytter ved uhell som å miste din iPad Air i gulvet. 

Beskyttelsen er røff og bygd for tøff behandling, og kommer i solid kvalitet! 

Passer i alle yrker og i all fritid, både på jobb og hjemme. Denne modellen kommer med stativ/støtte for skråstilling, noe som gjør det enklere å skrive i oppreist stilling.
Meget bra gripeevne, lett å håndtere uten å være redd for at iPaden skal skli unna. Egnet til skoler, barnehager, håndverkere, bedrifter som tar med seg tablet ut i arbeidsbil, friluftsliv m.m. 

Flere lag med beskyttelse gjør at alle Gumdrop-modellene kan brukes under de mest ekstreme forhold. Egen skjermbeskytter følger med og er integrert i Gumdrop - beregnet for skitne fingre. Les mer her:

gumdrop ekstrem beskyttelse til ipad air

Exolife Exogear iPhone 4 batterideksel

01.06.2014
av Preben Jensen

Dette er uten tvil det beste batteridekselet til iPhone 4!

Jeg er en stor fan av batterideksler til mine telefoner, og har hatt stor nytte og glede av aigo som gjør samme jobben som Exogear – men da til iPhone 3G og 3Gs. Utover å være laget for iPhone 4 er i tillegg Exolife sin Exogear enda bedre – og det av flere grunner:

Den er både tynnere, lettere, og har bedre batterilevetid
Eneste ulempen med Exogear er at den ikke beskytter like godt, men fordelene overgår ulempene for meg, da telefonen fortsatt blir nesten like liten i hånden, og dermed også like god å holde i. Hos gjengen i Engadget er også Exogear deres klare batterideksel favoritt, og jeg finner ingen grunn til å ikke være enig med de!

Exolife sin Exogear leveres i tre deler;
- Batteri
- Beskyttelsesdeksel
- USB-kabel

Som sagt så er Exogear liten og nett – veier lite, og gjør egentlig veldig lite for å få telefonen din til å se større ut. Faktisk er størrelsen det mest imponererende med Exogear; den sier den skal doble batterikapasiteten på din iPhone 4, og det er også nesten sanheten. Ikke helt en dobling, men heller ikke langt unna!

Telefonen din blir selvfølgelig noe større med Exogear tilkoblet, men det må man nesten forvente. Litt lengre og litt høyere, men det er forsvinnende lite med tanke på hva Exogear gir i forlenget batterikapasitet, som feks kan komme veldig godt med på lange treningsturer med Run Keeper eller andre treningsprogrammer kjørende – eller feks på en lengre flytur hvor du skal slå ihjel litt tid med filmer og podcaster.

Det er ikke vanskelig å koble til Exogear – først tilkobles telefonen til selve «understellet» og så settes rammen på plass. Rammen taes enklest av igjen fra bunn av, når du skal operere iPhone 4 uten Exogear.

På undersiden av batterikappen finner du en liten gummiknapp som du drar ut for å få tilgangen til USB-porten for lading og synkronisering. Exogear bruker mini-USB tilkobling. Den andre knappen er for å slå av og på enheten – for lading av din iPhone 4.

Når du trykker på av/på knappen vil en lysdiode på bakskjermen lyse, og lengden på lysstrålen indikerer hvor mye batteri det er igjen på Exogear.

Exogear Exolife er et gjennomført godt produkt, hvor design og ytelse er virkelig satt i fokus. Se feks bare på den lekre detaljen mellom batteriet og telefonen når det kommer til stålrammen – i samme stil og format, som gjør at det estetiske blir ivaretatt – slik at telefonen ikke mister mye av sitt preg.

Exolife Exogear er et godt kjøp for alle som har lyst til å utvide levetiden på sin iPhone 4, og som setter pris på at telefonen ikke endrer design … iallefall nevneverdig. Exolife Exogear har en veil pris på 599 kroner, og kan bestilles her.

Exolife Exogear iPhone 4 batterideksel

KILDE: mobizmag.no

E-Storm Labyrinth X bluetooth høyttaler

08.05.2014
av Preben Jensen

E-Storm Labirynth X er ikke bare en liten kompakt stilfull bluetooth høyttaler. Den er i tillegg vannavstøtende og har 2-veis mikrofon som gir handsfree og konferanse-muligheter.
 
E- Storm blir levert i 2 farger – Sort, eller Sølv
 
“Fantastisk lyd, design og kvalitet” – hanspetter.info
 
Noe som også er vannvittig kult – er at den er vanntett – denne kan brukes i dusjen folkens!
 
E-Storm har en ladetid på ca 3 timer via micro-USB. Når den er fulladet spiller den i ca 8 timer. Brukstiden reduseres nok noe ved bruk av mikrofon funksjonen, men av liten betydning. Bluetooth avspillingen fungerer også bra og har en rekkevidde på ca 10 meter innendørs.
For de som ønsker å bruke E-Storm med vanlig 3,5 mm jack kabel (Standard øretelefon plugg) er det også mulig med E-Storm. Det virker nesten som om produsenten har tenkt på alt ved dette produktet, de har til og med klart å få med en integrert minnekortleser slik at man kan spille av favorittmusikken rett fra et Micro-SD kort uten at man trenger å ha fremme noen annen enhet – perfekt på stranden?
 
Tester av dette produktet er gjort av flere bla. DinSide.no, amobil.no og av bloggeren Hans-Petter Nygaard Hansen.
De fleste er enig om at produktet absolutt er verdt  599,- og at det er mye lyd i forhold til pris.

Så: Løp og kjøp, dette er mye lyd for pengene!

E-Storm Labyrinth X bluetooth høyttaler

Lekker Lomme-DAB+ Radio til ferien!

04.03.2014
av Preben Jensen

Liten og lekker lommeradio med DAB+ & FM

Liten, lekker og praktisk lomme-DAB+ Radio på størrelse med en lighter, som du lett får plass til i bukselommen. Lingo kan lades opp via strømbank, PC eller strømuttak. Med i esken følger ørepropper og ladekabel.

Med fullt oppladet batteri, kan du høre på DAB+ dagen lang!

I tillegg kan du også få inn alle FM kanaler i tilfelle du befinner deg i et område med redusert DAB+ dekning.

Lingo lomme-DAB+ Radio kommer med OLED skjerm (som gir krystallklar skjerm), norsk språk og er meget lett å bruke. Ved første gangs bruk kjøres turboskanning slik at du kjapt får inn alle tilgjengelige DAB+ kanaler med en gang.   

Leveres i fargen Sort/Hvit som avbildet. Les mer her:

Kjappe fakta:

1. Meget bra lyd!
2. Enkel å bruke
3. Norsk meny
4. Liten og hendig
5. Kan koples til stereoanlegg
6. Oppladbar

Lekker Lomme-DAB+ Radio til ferien!

DashCam som filmer alt foran bilen - 360 graders rotering!

25.02.2014
av Preben Jensen

DashCam som filmer i Full HD 720P, med 2" skjerm, G-sensor, IR (nattlys), bevegelsesdetektor, 120 graders synsvinkel og kontinuerlig opptak (Loop opptak). 

Et meget praktisk Dashkamera som tar liten plass i frontruten og med 360 grader roterbar festeordning.

Dashkameraet har innebygget bevegelsesdetektorer som starter opptak umiddelbart ved registrerte bevegelser foran kamera.

Enkel og brukervennlig montering. Kamera festes enkelt med sugekopp i frontruten og kobles til sigarettuttaket i bilen. Innebygget G-Sensor registrerer kollisjoner og brå bevegelser, og skrivebeskytter opptaket.

Filmene lagres automatisk på et Micro-SD kort (medfølger ikke). Støtter opptil 32GB minnekort.

Med i eske følger sugekopp til vindu, strømledning og norsk bruksanvisning.

DashCam som filmer alt foran bilen - 360 graders rotering!

Moshi POP til Phone

22.01.2014
av Preben Jensen

Ett av produktene som finnes hos podpad.no er Moshi POP designet av Native Union. Vi synes Moshi POP er ett utrolig kult produkt som piffer opp hverdagen med retro design og stilige farger. Mange lurer på hvilke nytte dette røret har og svaret er enkelt:

Det er 1 nytteverdi av dette produktet, det reduserer 99 % stråling fra din iPhone – i tillegg er det mange som savner det gode gamle telefonrøret hvor de kan sitte å tvinne ledningen rundt finger’n mens de snakker i sin iPhone – bortesett fra dette er det rett å slett bare “kult å ha”, og det holder for mange av våre kunder som allerede har anskaffet seg dette!

Moshi POP passer for de som ønsker å skille seg ut og er av den innotavite typen. Synes du POP’n er kul kan du kjøpe den for 299.- som er nedsatt pris. Se utvalget av Moshi Pop her:

Moshi POP til Phone

 

Vi har fortsatt deksler til iPhone 3

15.11.2013
av Preben Jensen

Vi har fortsatt deksler til iPhone 3 på lager. Vi kan tilby et supertynt deksel for iphone 3G og 3GS designet av SGP i California. Et deksel med hardt slitesterkt polykarbonat-materiale på utsiden og mykt gummimateriale på innsiden, som beskytter din iPhone 3 på best mulig måte. Dekselet er tigjengelig i flere farger. Det følger også med skjermbeskytter i pakken.

  • Skjermbeskytter inkludert
  • Beskytter mot slag, riper og skitt
  • Perfekt passform og lett vekt
  • Enkel tilgang til alle kontroller og porter
  • Lekker glanset overflate
 

Vi har fortsatt deksler til iPhone 3

Hvorfor kjøpe dashcam?

29.10.2013
av Preben Jensen

HVIS DU TRENGER BEVIS I FORBINDELSE MED EN ULYKKE

Det oppstår ofte uenighet om skyldspørsmålet i en bilulykke. Ved å ha et dashcam installert kan du unngå slike situasjoner.

 

HVIS DU TRENGER BEVIS I FORBINDELSE MED UHELL, HÆRVERK OG TYVERI,

Et dashcam er ikke bare operativt når bilen er i bevegelse. Mange kameraer har bevegelsessensor som aktiviserer kameraet så snart det er bevegelse rundt bilen. Du kan dermed også fange opp ting som skjer mens bilen står parkert.

 

HVIS DU TRENGER BEVIS FOR Å RAPPORTERE EN MEDTRAFIKANT

Neste gang du ser noen opptre uansvarlig i trafikken og tenker ”jeg burde rapportert ham/henne”…kan du enklere gjøre det ved hjelp av et dashcam. Dokumenter skiltnummer og hendelsesforløp i full HD med et dashcam.

 

HVIS BARNA LÅNER BILEN OG DU VIL HA FULL KONTROLL

Barna låner ofte foreldrenes bil den første tiden etter at de har fått førerkort. Samtidig vet vi at unge sjåfører med manglende erfaring, har høy risiko for å bli involvert i trafikkulykker. Med et dashcam får du bedre kontroll på hvordan barna opptrer bak rattet.

 

HVIS DU VIL FOREVIGE EN FLOTT KJØREOPPLEVELSE

Skal du på bilferie? Hva med å inkludere noe av det du ser gjennom frontruten når ferievideon skal settes sammen. Eksporter opptakene til din pc eller Mac, og du enkelt bruke et videoredigeringsprogram til å inkludere kjørebildene med dine andre ferieopptak.

 

HVIS DU LEVER AV Å KJØRE

Mange yrkessjåfører velger å ha et dashcam i bilen. Mye kjøring medfører økt risiko for å bli involvert i en ulykke. Et dashcam vil oftest kunne avklare skyldsspørsmålet i forbindelse med trafikkuhell og f.eks forsikre sjåfører mot midlertidig tap av førerkortet mens ulykker undersøkes.

 

HVIS DU BARE PLUTSELIG TRENGER Å DOKUMENTERE NOE

Alle har opplevd situasjoner i trafikken vi skulle ønske vi hadde filmet. Det kan være en full bilist, ekstremt farlig føre eller en nestenulykke. Noen opplever til og med å bli fysisk angrepet i trafikken eller forfulgt. Du vet rett og slett ikke når du får bruk for et kamera i bilen, men de fleste av oss kan med hånden på hjertet være enige om en ting. Vi har en eller annen gang vært i en situasjon der vi skulle ønske vi hadde hatt et profesjonelt dashcam montert i bilen.

 

Hos Podpad tilbyr vi for tiden to ulike Dashcam. Ta en titt på hvilken dashcam som passer for deg.

 

dashcam podpad