Betaling

Det er trygt og enkelt å handle hos podpad. Når du handler hos oss, kan du være trykk på at sikkerheten rundt betaling og personvern blir ivaretatt på best mulig måte. Vi tilbyr betaling via betalingskort og faktura gjennom Klarna:
Bedrifter kan også betale med faktura. Ta i tilfelle kontakt med oss dersom dere ønsker spesifisert faktura. 
 

1. Betal med kort eller faktura

Betal med Netaxept gjennom Nets (tidligere BBS) med Visa eller MasterCard. Nets tilbyr sikker utsjekking med kodebrikke. Vi får verken tilgang til eller lagrer ditt kredittkortnummer. Det er det Nets som tar seg av. De er sertifisert til å håndtere betalingstransaksjoner på høyeste sikkerhetsnivå. Du kan også velge å betale med Klarna gjennom Nets.

visa mastecard secure verified

2. Betal med Paypal

Paypal er perfekt for deg som vil gjøre en rask og trygg handel, eller når du ikke har kodebrikken med deg. Paypal er en av de sikreste betalingsmåtene på nett i dag. Husk at du ikke trenger en registrert PayPal-konto for å betale med kredittkort. PayPal støtter betaling med: Visa, MasterCard og American Express. 
paypal visa mastercard

2. Betal med Vipps

Sjekk ut fra nettbutikken på vanlig måte. Når du kommer til betaling velger du Vipps, og fullfører bestillingen. Åpne så appen Vipps på telefonen din og betal til Vipps-nummer: 74029. Fyll inn ordrebeløpet og merk betalingen med ordrenummeret ditt. Vipps... Ferdig betalt.